• Najmúdrejší Maksáčik
            • Najmúdrejší Maksáčik

            • Viete kto je Maksík?  Dobrý kamarát, ktorý rád spoznáva šikovné deti a preto im vymýšľa zaujímavé úlohy a hlavolamy. Aj tento školský rok sa 26 žiakov  2., 3. a 4. ročníka zapojili do jeho korešpondenčnej matematickej súťaže. Za školský rok vyriešili kopec úloh v piatich kolách. Poradili si s úlohami z cirkusu,  z farmy, z obchodu, cestovnej kancelárie a nakoniec  dokázali pomôcť aj pri vyučovaní špeciálnych predmetov. Za to si zaslúžili odmenu. K titulu  Najmúdrejší Maksáčik sa prebojovali a pekné ceny získali  Krištofko  Hanko, Lejka  Antolová a Miška Pekárová z 2.A, Anabelka Matištíková a Kristínka Čániová z 3.A, Janko Janovčík z 3.C a Lukáško Lehotský zo 4.A. Im aj ostatným odvážnym Maksáčikom srdečne blahoželáme!
          • World Robot Olympiad
            • World Robot Olympiad

            • Náš tím v zložení Veronika Hrabalová, Simonka Lehotská a Šimon Červeňák sa 6.6.2023 zúčastnil robotickej súťaže WRO RoboMission v kategórii Junior spolu s ďalšími 16 tímami. Spolu navrhli a naprogramovali robota tak, aby čo najlepšie vyriešil jednotlivé výzvy na súťažnom poli. Súťaž bola tento rok náročnejšia z dôvodu losovania náhodných prvkov pred každou z troch "jázd". Najlepšie si poradili s prvou jazdou, po ktorej boli na 2. mieste. Po problematickejších dvoch ďalších jazdách skončili celkovo na 11. mieste. Nazbierali však cenné skúsenosti, ktoré plánujú v budúcnosti využiť pri účasti na rôznych robotických súťažiach.

          • Programovanie s robotmi
            • Programovanie s robotmi

            • V štandardoch predmetu informatika je aj téma Algoritmické riešenie problémov pomocou postupnosti príkazov. Vyučujúci môžu využiť rôzne programovacie jazyky - Baltík, Scratch Junior alebo online prostredie code.org. My sme sa rozhodli túto tému odučiť netradične s využitím robotických stavebníc LEGO WeDo. Žiaci 3. a 4. ročníka sa naučili naprogramovať jednoduchých robotov, ktorí sa vďaka ich programom dokázali rozhýbať, rozsvietiť, či rozzvučať. Takmer všetci zvládli aj prácu s jednoduchým senzorom pohybu, vďaka ktorému robot dokázal zastaviť pred prekážkou. Spoločne riešili problém, keď robot nespravil, čo od neho chceli. Niekedy stačilo málo - napraviť gumičku na kolese, inokedy pomohlo zmeniť niektorý príkaz. Hravou formou sa tak naučili základy programovania a veríme, že ani na druhom stupni pre nich programovanie nebude žiadny "strašiak". 
          • MAKSáči
            • MAKSáči

            • MAKS je korešpondečná matematická súťaž, v ktorej môžu súťažiť žiaci 5. až 9. ročníka v riešení netradičných a zábavných úloh. Počas roka na nich čaká osem kôl, na riešenie úloh v jednom kole majú 4 týždne. Za ich vytrvalosť a snahu dostali Laura Gabauerová, Michal Hugáň, Rebeka Ďulíková, Šarlota Cholvadtová a Damián Papán MAKSiDiplom. Veronika Hrabalová získala za umiestnenie medzi 15% najúspešnejších žiakov diplom MAKSiHviezda. Gratulujeme!
          • Celoslovenské kolo súťaže Baltie 2023
            • Celoslovenské kolo súťaže Baltie 2023

            • V piatok, 2.6.2023, si naši dvaja nádejní programátori zmerali sily s 218 súťažiacimi zo Slovenska, Česka a Poľska. Čakalo na nich spolu 12 úloh, ktoré mali stihnúť vypracovať za 2,5 hodiny. Teší nás, že Lukáš Mihály sa prebojoval do prvej polovice súťažiacich so ziskom 103. miesta na medzinárodnej úrovni. V rebríčku slovenských súťažiacich skončil na krásnom 10. mieste z 28. súťažiacich. Majovi sa darilo menej a skončil v národnom rebríčku na 25. mieste. Veríme, že ich programovanie v Baltíkovi neprestane baviť a ich výsledky budú o rok ešte lepšie. 

          • Karate modul
            • Karate modul

            • Naša základná škola sa zapojila do projektu MŠVV a Š SR – MODULY. Bol určený pre žiakov 3. a 4. ročníka v rozsahu 6. vyučovacích hodín. Počas hodín si deti rozvíjali svoje silové a rýchlostné schopnosti.
              Aktívne trénovali s pani Černou a pánom Imrichom.
              Hlavným cieľom modulu bolo primerane zareagovať v kritických situáciách  a hrať fair - play a taktiež predstaviť žiakom ako sa dá efektívne využívať voľný čas.
              Na záverečnej hodine boli žiaci rýchlostne otestovaní a najlepší z nich ocenení. Deti svoje nadšenie  z vyučovacích hodín vôbec neskrývali.
          • Prírodovedno-historická exkurzia v Košiciach
            • Prírodovedno-historická exkurzia v Košiciach

            • Dňa 1.6.2023 sa žiaci ôsmeho ročníka zúčastnili exkurzie v Košiciach. Aj napriek skorému rannému vstávaniu bola cesta vlakom zábavná, veselá a veľmi rýchla. Po príchode do Košíc sme nemohli minúť Mestský park,  keďže sa nachádza hneď medzi stanicou a historickým centrom. Obdivujúc Dóm svätej Alžbety a Hlavnú ulicu sme sa ocitli na námestí Maratónu mieru, kde vo Východoslovenskom múzeu sme navštívili výstavu baroka a tiež Košický zlatý poklad, ktorý pozostáva z 2 920 zlatých mincí, troch zlatých medailí a zlatej renesančnej reťaze. Hneď potom sme navštívili Slovenské technické múzeum, ktoré bolo rozdelené na dve časti: Vedecko-technické centrum pre deti a mládež a Sieň elektrických výbojov. V prvej časti sme si pocvičili naše mozočky na rôznych hlavolamoch, úlohách na sústredenosť a videli sme aj zopár očných klamov. Bolo to veľmi zaujímavé. V druhej časti sme mohli nielen vidieť, ale aj vyskúšať zariadenia s elektrostatikou ako napríklad Faradayovu klietku, ktorú vynašiel Nikola Tesla, Van de Graaffov generátor, Jacobov rebrík a iné. Všetkých nás to veľmi zaujalo a len tak ľahko na tento zážitok nezabudneme. Napokon nás čakal obed a nákupy v obchodnom centre Aupark. ĎAKUJEME.
              P. Pozorová, 8.C
          • Melódie záhrad v zelenom srdci Liptovského Hrádku
            • Melódie záhrad v zelenom srdci Liptovského Hrádku

            • V rámci podujatia Víkend otvorených parkov a záhrad, ktoré je súčasťou medzinárodnej iniciatívy prezentujúce slovenské parky a záhrady ako dôležitú súčasť zeleného dedičstva Európy, sa naši siedmaci a ôsmaci zúčastnili pútavého rozprávania s názvom „Melódie záhrad“. Ďakujeme pekne pedagógom SOŠ LaD v Liptovskom Hrádku, pánovi Ing. Jánovi Lukačkovi a pani Ing. Monike Lachmanovej, Ph.D. za pútavé rozprávanie o speve vtákov a histórii zeleného srdca nášho mesta - arboréta.
               
          • Štrbský Kamzík
            • Štrbský Kamzík

            • 2.6.2023 boli naši žiaci ako štrbské kamzíky, behali, skákali, zdolávali prekážky a náročnú trať zvládli perfektne. Ako družstvo obsadili 1. miesto a jednotlivci vo svojich kategóriách:
              1. miesto: Lukáš Hnilica, Juraj Pozor, Branislav Matula, Martin Juha, Nella Trégerová
              3. miesto: Šarlota Cholvádtová
              4. miesto: Rebeka Droppová, Kristína Juríková, Barbora Badáňová, Matúš Kaliský
              5. miesto: Pavol Čáni, Dorota Gajdošová, Nikola Hnilicová
              6. miesto: Simona Sudorová, Sofiia Shypaniuk, Anna Vandriaková, Lilliana Zahradníková, Daniela Orgovánová

              7. miesto: Oliver Jurčo, Samuel Marušiak
              9. miesto: Ľuboš Skládal
              10. miesto: Peter Gajdoš
              Srdečne gratulujeme k výborným výsledkom!

              https://youtube.com/watch?v=qdnFqK_c0NU&feature=share

          • Vesmír očami detí
            • Vesmír očami detí

            • Každý rok sa naša škola zapája do výtvarnej súťaže Vesmír očami detí. Tento rok boli dve žiačky úspešné a ich práce boli ocenené na celoslovenskom kole v Hurbanove. V 2. kategórií bola úspešná Miška Janovčíková z 3.A. a v 3. kategórií bola úspešná Karinka Kučeráková zo 6.B.
          • Krajské kolo súťaže Slávik Slovenska
            • Krajské kolo súťaže Slávik Slovenska

            • Najlepší speváci zo Žilinského kraja sa v pondelok, 29.mája stretli v radnici mesta Žilina. Slovenské ľudové piesne zneli celé predpoludnie v podaní chlapcov a dievčat troch kategórií.
              V tej prvej našu školu reprezentovala Ninka Vechterová s piesňami: Z Východnej dievčatá a Ej padá dážď, padá dážď... Aj keď sa neumiestnila na pódiových stupienkoch, zaspievala od srdca a s radosťou. Spolu s ďalšími dvoma dievčatami z nášho okresu Lipt. Mikuláš a ich pedagógmi sme prežili krásny spevavý deň, ktorý bol pre nás všetkých veľkou inšpiráciou.
              Povzbudivé slová poroty, že aj pre nich bolo veľmi ťažké vybrať tých najlepších a ich prianie pre všetkých zúčastnených, aby si spievali s takou radosťou celý život, je pre nás veľkým povzbudením a odmenou. Ďakujeme a tešíme sa na ďalší ročník tejto milej súťaže.

          • Nezabudnuteľná Nezbudská Lúčka
            • Nezabudnuteľná Nezbudská Lúčka

            • Už mesiac pred plánovaným školským výletom tretiakov mali rodičia domácu úlohu – vybaviť deťom zadarmo cestovanie vlakom.  Pani učiteľky to dotiahli  a 60 detí a 4 pani učiteľky nastúpili plní očakávania 31.5. do vlaku – smer Nezbudská Lúčka. Cesta bola pokojná, plná vravy, jedla, pitia, kariet, sem-tam mobilov a sme tu! Krátka  prechádzka k Rozprávkovému lesu viedla  príjemným lesíkom a už nás víta Stonožka,  Spievajúci krokodíly, Tri prasiatka, Vlk, Červená čiapočka, Maťko a Kubko, a...., a ...., a...., nedá sa to všetko  rozprávkové vymenovať. Nádhera! My fotíme, fotíme, fotíme, obdivujeme a chceme viac. Kolotoče, stánky, rybičky, nákupy, zmrzlinu, vyhliadku, ešte nákupy, ešte  sladkosti, pitie, ... Čo ďalej? Túra k asfaltovému jazeru. Trocha  poučenia, trocha nebezpečenstva, sem-tam blato, mokré tenisky a cesta k vlaku na spiatočnú cestu. Malé meškanie, trpezlivé čakanie, plno ľudí, ktorí nás usadili k sebe a cestujeme domov. Vyslniečkovaní, vysmiati, od peňazí odľahčení a šťastní. Nezabudnuteľný výlet v nezabudnuteľnej Rozprávke. Ďakujeme!

          • Krajské kolo súťaže Baltie
            • Krajské kolo súťaže Baltie

            • V  máji sa dvaja naši šiestaci, Lukáš Mihály a Marián Banáš, zúčastnili krajského kola súťaže Baltie 2023. Je to náročná programátorská súťaž, v rámci ktorej mali v limite dvoch hodín vyriešiť čo najviac z 9 úloh. Majo skončil na 1. mieste a Lukáš na 2. mieste v rámci krajského poradia, v celkovom rebríčku žiakov zo Slovenska skončil Majo 21. a Lukáš 27. Už zajtra im držíme palce v národnom finále. 
          • Letný biatlon
            • Letný biatlon

            • Naši biatlonisti si po prvýkrát vyskúšali preteky s laserovou streľbou. Najlepšie sa darilo Lukášovi Hnilicovi, ktorý s bezchybnou streľbou vyhral preteky vo svojej kategórii. Ostatným sa darilo nasledovne: Oliver Šeďo obsadil 7.m., Kristína Juríková 7.m., Barbora Badáňová 12.m., Rebeka Droppová 14.m., Simona Sudorová 16.m.

              Srdečne gratulujeme!

          • Atletika
            • Atletika

            • Dňa 23.5.2023 sa v Liptovskom Mikuláši uskutočnila atletická súťaž žiačok a žiakov základných škôl. Vybraní žiaci z druhého stupňa si zmerali svoje sily so žiakmi z druhých škôl v siedmych disciplínach, kde podali dobré výsledky. Najlepšie sa darilo:
              Beh na 60 m - Beňo Patrik 6.miesto 
              Skok do výšky - Pallová Karin  5.miesto, Pozorová Paulína   8.miesto
              Beh na 800 m  - Kaliský Matúš   9. miesto, Trégerová Nella   6.miesto

              Štafeta 4x 60 m žiaci  4.miesto
              Štafeta 4x 60 m žiačky 6.miesto

              Všetkým našim žiakom gratulujeme a prajeme im ešte veľa športových úspechov.

          • Vo vode som ako ryba!
            • Vo vode som ako ryba!

            • Posledný mesiac, od konca apríla do posledného májového štvrtka, sa žiaci šiesteho a tretieho ročníka zúčastnili plaveckého výcviku v krásnom hoteli Permon na Podbanskom.
              Už vysoká účasť svedčila o tom, že žiaci sa na plávanie veľmi tešili a najväčšie očakávania mali asi neplavci. Tie sa zväčša podarilo naplniť všetkým žiakom, či už pokročilým alebo začiatočníkom. Naučili sa splývať, plávať, ponárať sa, no určite vrcholom každého dňa boli hry vo vode a spúšťanie sa na šmýkačke a tobogane. Vôbec na nich nebolo vidno únavu, dokonca ani v posledný deň, kedy každý predviedol, čo sa za 5 dní výcviku naučil. Boli sme na nich hrdí nielen my, vyučujúci, ale aj samotní žiaci.
              Týmto veľmi pekne ďakujeme našim pani učiteľkám, vychovávateľkám, asistentkám a pánom učiteľom, ale aj všetkým žiakom za hodnotne a radostne strávený čas na tohtoročnom plaveckom výcviku.

          • Rázusovie Vrbica
            • Rázusovie Vrbica

            • V piatok 26. mája 2023 sa v Liptovskom Mikuláši konal 27. ročník Rázusovie Vrbice - prehliadky recitačného a literárneho umenia detí a mládeže Liptova. Našu školu v jednotlivých kategóriách reprezentovali recitátorky poézie aj prózy: Nina Vechterová (3. B), Alica Makarová (4. A), Daniela Orgovánová (5. A), Rebeka Ďulíková (5. C) a Charlotte M. Kollárová (8. C). Do literárnej súťaže poslali ukážky svojej tvorby Ela Šupalová (8. A) a Terézia Fridmanová (8. B).
              Tento ročník súťaže sa konal pri príležitosti 135. výročia od narodenia Ivana Stodolu, významného dramatika a lekára z Liptovského Mikuláša. V Múzeu Janka Kráľa sme si o ňom pozreli film a vrátili sme sa do Evanjelického kultúrneho domu na slávnostné vyhodnotenie výsledkov. Všetky naše dievčatá obdržali pamätné listy za výnimočné a pozoruhodné prednesy poézie a prózy a za tvorbu vlastných literárnych textov. Cenu Márie Rázusovej Martákovej za najlepší prednes umeleckého textu získala Charlotte M. Kollárová.
              Najlepšia literárna práca ocenená Cenou Martina Rázusa putovala do rúk Terézie Fridmanovej.
              Je veľmi potešujúce, že sa žiačkam našej školy ušli obidve prvenstvá, k čomu im srdečne gratulujeme. A že si všetky dievčence vypočuli pozitívne a pochvalné hodnotenie ich práce na sebe. Ďakujeme za krásnu reprezentáciu Matejky :-)
          • Biologická olympiáda
            • Biologická olympiáda

            • Máj priniesol posledné kolá biologickej olympiády v tomto školskom roku.
              Janko Dzuriak z 9. B postúpil na krajské kolo v kategórii E-GEO, kde výborne zvládol štyri časti súťaže – test, identifikáciu druhov, praktickú aj ústnu časť. Získal 7. miesto a stal sa tak úspešným riešiteľom.
              V ten istý týždeň sa uskutočnilo okresné kolo biologickej olympiády v kategórii F, kde súťažili piatačky. Našu školu reprezentovalo družstvo Matejkárky v zložení Laura Gabauerová, Veronika Hrabalová, Simonka Lehotská, Lea Alžbeta Velebírová a Jessica Vyskoková.
              Dievčatá si úspešne poradili s náročným testom aj poznávaním rastlín a živočíchov a spoločnými silami si vybojovali 4. miesto.
              Všetkým srdečne blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu našej Matejky.
          • Regionálne kolo IQ olympiády
            • Regionálne kolo IQ olympiády

            • 17.5. sa dvaja naši šikovní žiaci - Tatiana Juríková z 8.C triedy a Iurai Sala Rúčka z 9.A triedy vybrali do Banskej Bystrice na regionálne kolo súťaže IQ olympiáda. Na Strednej zdravotníckej škole ich čakalo 78 súperov, ktorí sa tiež snažili umiestniť na prvých 20 postupových miestach. V nabitom programe ich čakal okrem samotnej súťaže aj workshop s členmi Mensy (spoločnosti združujúcej nadpriemerne inteligentných ľudí). 
              Po výbornom obede sme sa dozvedeli výsledky - Tánička sa umiestnila na 42. a Iurko na 50. mieste. Obom ďakujeme za reprezentáciu školy. 
          • Škola v prírode v Bojniciach
            • Škola v prírode v Bojniciach

            •    Žiaci 4. ročníka  sa v dňoch od 8. do 12. mája 2023 zúčastnili školy v prírode v  Rekreačnom stredisku Hlboké - Bojnice. Počas piatich dní v  príjemnom prostredí Strážovských vrchov  spoznávali prírodné krásy, pamätihodnosti  Bojníc a jeho okolia. Navštívili  najkrajší a najnavštevovanejší zámok na Slovensku – Bojnický zámok, ale aj najstaršiu zoologickú záhradu. Prostredníctvom vzdelávacieho programu v Múzeu praveku Bojnice  vykročili do ďalekej minulosti našich predchodcov, kde  sa dokonale vžili do kože pravekých neandertálcov.  Kroky štvrtákov niekoľkokrát brázdili turistickú cestičku cez bukový les aj k Vyhliadkovej veži  – Čajka v oblakoch, odkiaľ  bol nezabudnuteľným zážitkom  pohľad na Bojnice,  Prievidzu a okolie.
                  Súčasťou školy v prírode bola aj exkurzia do Sklárskeho skanzenu – Sklársky sen v obci Valaská Belá. Tajomné sklárske umenie žiakom odhalil sklársky majster pán Peter Dolinaj. Priamo pred ich očami im ukázal ako sa narába so sklárskou píšťalou, čo všetko sa  dá zo skla vyrobiť, či kvetinky, zvieratká, poháre, ale aj drobné dekoračné predmety, prívesky, šperky, ktoré si žiaci ako suvenír alebo darček odniesli aj domov.
                   Každé popoludnie  až do večierky sa žiakom venovali animátori  Jajo, Pomelo, Straka, Karol a Basty  s  animačným programom „Abeceda hier,“ plný zábavy, tanca, súťaženia, smiechu a  výbornej nálady, pričom animátori nešetrili stále novými nápadmi a energiou. V predposledný deň  nechýbala  ani opekačka  a rozlúčková diskotéka.
                   Na úspešnom priebehu školy v prírode  sa podieľali vedúca školy v prírode Jana Hodorová, pani triedne učiteľky Zuzana Juríková, Tatiana Juríková, Ivana Ťapajáková, pani vychovávateľka  Miška Mezovská. O zdravie žiakov sa postarala Miška Valičková.

                       Posledný deň lúčenia  mnohým žiakom vypadli aj slzičky, veď v  škole v prírode s  CK „Bombovo“  je naozaj vždy „bombovo.“  S nezabudnuteľnými  spomienkami na školu v prírode z Bojníc sme sa zdraví  vrátili domov.

              Aké spomienky a zážitky si  odniesli domov naši  žiaci

              Alexandra Feriancová 4.C

              Môj najlepší zážitok zo školy v prírode bol v stredu, keď sme boli v sklárskom skanzene. Posadali sme si na lavičky a sklár Peter Dolinaj nám začal rozprávať, ako sklo vzniklo a ako s ním pracovali v minulosti. Potom nám ukázal, ako sa so sklom pracuje a aké nástroje používali v minulosti a aké dnes. Mám odtiaľ krásnu spomienku a malý suvenír.“


              Lara Bačíková 4.C

              „Môj najkrajší zážitok bol na Bojnickom zámku vo štvrtok. Síce to bola túra, ale vyplatilo sa. Bol to najkrajší zámok, aký som kedy videla. Najviac zo všetkého sa mi páčili svadobné šaty, závoj a korunka. Niekedy tam pôjdem aj s rodinou.“ 


              Kristián Kičin 4.C

              „Môj najlepší zážitok zo školy v prírode je zoologická záhrada. Videli sme veľmi veľa druhov zvierat. Najviac sa mi páčili slony a mačkovité šelmy. Moje najobľúbenejšie jedlo v zoo boli hranolky.“



              Dvojičky Makarová  Adelka a Alicka zo 4. A                                              

              V pondelok ráno sme sa stretli všetci štvrtáci, pani učiteľky a pani vychovávateľky pred školou a netrpezlivo sme očakávali príchod autobusov. Cesta nám ubehla rýchlo a už sme aj boli v rekreačnom stredisku Hlboké. Ubytovali sme sa na izbách a zoznámili sme sa s animátormi, ktorí nás rozdelili do skupín. Vymysleli sme si prezývky, hrali  sme sa rôzne hry, písali sme si odkazy v pošte a večer sme zakončili diskotékou. V utorok sme boli v Múzeu praveku, kde sme sa dozvedeli zaujímavosti o neandertálskom človeku na Slovensku. V stredu sme sa pozreli na Bojnice z Vyhliadkovej veže Čajka v oblakoch a potom sme pokračovali na exkurziu do sklární vo Valaskej Belej. Ukázali nám tam ako sa vyrábajú rôzne predmety zo skla. Vo štvrtok sme navštívili Bojnický zámok, kde nám porozprávali o jeho histórii. Večer nás  čakala strašidelná cesta, na ktorej sme museli prekonať náš strach. V piatok ráno sme sa pobalili a rozlúčili s našimi skvelými animátormi. Školu v prírode sme ukončili návštevou bojnickej zoologickej záhrady, kde sme videli viac ako 360 druhov zvierat. Cestou domov sme sa tešili ako našim rodinám porozprávame bohaté zážitky z krásneho týždňa, ktorý sme prežili v Bojniciach.


              Tobiáš Velebír zo 4.B

              V pondelok ráno sme sa všetci tešili do školy v prírode. Môj najkrajší zážitok bol čas strávený s animátormi, keď pre nás každé popoludnie mali pripravené hry. Dopoludnia sa nám venovali pani učiteľky a chodili s nami na výlety spoznávať Bojnice a jeho okolie. Hotel bol fajn a pani kuchárky nám každý deň vyvárali super jedlá. V piatok sme ešte navštívili ZOO a potom sme sa už všetci tešili na svojich rodičov.


              Lucia Kňavová zo 4.B

              Môj najkrajší zážitok bol skoro každý deň šľapať hore a dole kopcom do Bojníc. Veľmi sa mi páčilo v ZOO, v ktorej boli krásne slony Maja a Guľa. V sklárňach vo Valaskej Belej nám ujo Peter Dolinay ukázal, ako a čo sa robí zo skla. Páčili sa mi aj hry, ktoré sme sa hrali s animátormi každý deň. Moja animátorka sa volala Karol – Simona. Vo štvrtok večer sme mali ešte aj opekačku. Bolo mi tam perfektne.

    • Kontakty

      • Základná škola s materskou školou
      • Školský telefón: 044/5222568 Mobilný telefón: 0911/595048 Telefón na školskú jedáleň: 044/5222061 Mobil na školskú jedáleň: 0911/669006 Riaditeľka školy: 0910/901948
      • Ul. J. D. Matejovie 539 033 01 Liptovský Hrádok E-mail: skola@zsmatejkalh.eu.sk IBAN: SK06 5600 0000 0016 5094 9001 IČO: 37910485 DIČ: 2021873491 033 01 Liptovský Hrádok Slovakia
      • IČO: 37910485
      • DIČ: 2021873491
      • IBAN: SK06 5600 0000 0016 5094 9001
      • RŠ: riaditelka@zsmatejkalh.eu.sk ZRŠ 1. stupeň: zastupkyna1@zsmatejkalh.eu.sk ZRŠ 2. stupeň: zastupkyna2@zsmatejkalh.eu.sk
      • Mgr. Martina Hrabalová
    • Prihlásenie